Δια – Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 15 κύκλου διεξαγωγής του Δια – Πανεπιστημιακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation που συντονίζει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας – ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κύριος στόχος του διαγωνισμού είναι να βοηθήσει στην εκπαίδευση και στην επιτάχυνση καινοτόμων ιδεών που προέρχονται από Πανεπιστημιακές ομάδες όλων των επιπέδων, παρέχοντας στους συμμετέχοντες τη γνώση, το σύνολο δεξιοτήτων, τα εργαλεία και την εμπιστοσύνη που απαιτούνται για να τις μετατρέψουν σε επιχειρηματικές ιδέες και προσπάθειες.

Σε ποιους απευθύνεται;

H πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, όπως προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και ερευνητές. Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες με τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Η επιλογή των ομάδων θα γίνει βάση της αίτησης που μπορείτε να βρείτε εδώΓια την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής αίτησης μέχρι την Παρασκευή 31.03.2023.

Παρακαλούμε πριν από τη συμπλήρωση της εν λόγω  αίτησης, ενημερωθείτε σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε εδώ, έτσι ώστε να είστε βέβε@ ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή/και απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα του Διαγωνισμού Ennovation στη διεύθυνση: ennovation@acein.aueb.gr

 

 

 

elΕλληνικά
Μετάβαση στο περιεχόμενο